Sift the flour through a fine sieve. Heat the water to 40 degrees. Mix water with yeast, 2 tbsp. l. flour, sugar and salt. Leave to brew for 20 minutes. Prepare two baking sleeves.
Муку просейте через мелкое сито. Воду нагрейте до 40 градусов. Смешайте воду с дрожжами, 2 ст. л. муки, сахаром и солью. Оставьте на 20 минут настояться. Подготовьте два рукава для запекания.
Knead the dough. Gradually add flour to the brewed dough and knead the dough thoroughly. Add vegetable oil and knead for another 5 minutes.
Замесите тесто. В настоявшуюся опару постепенно введите муку, тщательно вымесите тесто. Добавьте растительное масло и вымешивайте еще 5 минут.
Let the dough rise and form into baguettes. Cover the dough with cling film and leave for 30 minutes at room temperature. Divide the dough into two parts. Roll each part into a plate 1 cm thick. Roll into a roll. Using a sharp knife, make several cuts diagonally.
Дайте тесту подняться и сформируйте багеты. Накройте тесто пищевой пленкой и оставьте на 30 минут при комнатной температуре. Разделите тесто на две части. Каждую часть раскатайте в пластину толщиной 1 см. Сверните в рулет. Острым ножом сделайте несколько надрезов наискосок.
Bake the baguette in the sleeve. Carefully place the baguettes in the baking sleeves, tie them, and place them on a baking sheet. Leave for 30 minutes in a warm place. Place the baguettes in a cold oven, turn on the heat to 200 degrees. Bake baguettes for 30 minutes.
Испеките багет в рукаве. Аккуратно поместите багеты в рукава для запекания, завяжите их, положите на противень. Оставьте на 30 минут в теплом месте. Поставьте багеты в холодную духовку, включите нагрев на 200 градусов. Выпекайте багеты 30 минут.
Serve your baguette for breakfast with a cup of hot cocoa.
Подавайте багет на завтрак с чашкой горячего ароматного какао.