Prepare the necessary products. Peel the garlic. Wash the greens and dry on paper towels. Finely chop the dill, basil, suluguni and butter. Grind the Parmesan using a medium-mesh grater. Pass the garlic through a press. Light the grill. Prepare food foil and grill grate.
Подготовьте необходимые продукты. Чеснок очистите от шелухи. Зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Укроп, базилик, сулугуни и масло мелко нарежьте. Пармезан измельчите при помощи терки со средними ячейками. Чеснок пропустите через пресс.Разожгите мангал. Приготовьте пищевую фольгу, решетку-гриль.
Make the filling. Combine chopped dill, basil, suluguni and butter. Add grated Parmesan and chopped garlic. Season with spices to taste and stir.
Займитесь начинкой. Соедините нарезанные укроп, базилик, сулугуни и масло. Всыпьте тертый пармезан и измельченный чеснок. Приправьте специями по вкусу, перемешайте.
Prepare the baguette for grilling. Cut the baguette in half, making a deep cut in each half. Remove most of the crumb. Place the filling on the cut side and wrap the baguette tightly in foil.
Подготовьте багет к обжарке на гриле. Багет разрежьте пополам, в каждой половине сделайте глубокий надрез. Уберите большую часть мякиша. В срез выложите начинку, плотно заверните багет в фольгу.
Grill the baguette. Place the baguette on the grill, place on the grill and fry for 2-3 minutes. Then turn it over to the other side and keep it over the coals for the same amount of time.
Приготовьте багет на гриле. Багет выложите на решетку, поместите на мангал и жарьте 2-3 минуты. Затем переверните на другую сторону и держите над углями столько же времени.
Once cooking is complete, remove the baguettes from the foil and serve hot with grilled vegetables.
По окончании приготовления освободите багеты от фольги, подавайте горячими с овощами гриль.