Cut the baguette into pieces. Peel the garlic, divide it into cloves, and cut into slices.
Багет нарежьте на кусочки. Чеснок очистите от шелухи, разделите на зубчики, нарежьте слайсами.
Prepare garlic butter. Pour half the oil into the frying pan, heat it, add half the garlic slices. Fry over medium heat until golden brown, about 2 minutes. Then turn the slices over to the other side and fry for the same amount of time. After this, remove the garlic from the pan.
Приготовьте чесночное масло. Налейте на сковороду половину масла, нагрейте, выложите половину чесночных слайсов. Обжарьте на среднем огне до румяности около 2 минут. Затем переверните дольки на другую сторону, обжарьте столько же времени. После этого чеснок уберите со сковороды.
Fry the baguette. Place the baguette pieces in a frying pan with garlic butter, turn the heat to high, and fry until golden brown, 3-4 minutes. Then flip to the other side and cook for a few more minutes. Repeat the same procedure with the remaining products.
Пожарьте багет. На сковороду с чесночным маслом выложите кусочки багета, переключите мощность огня на сильную, обжарьте до румяности 3-4 минуты. Затем переверните на другую сторону и готовьте еще несколько минут. Повторите аналогичную процедуру с оставшимися продуктами.
Place the fried baguette in a deep bowl and serve with a plate of hot soup.
Жареный багет выложите в глубокую миску, подайте на стол к тарелке горячего супа.