Before kneading the dough, sift the flour through a fine sieve several times. Heat the water a little so that it is warm, but not hot. Rinse the parsley and separate the leaves from the stem. Prepare a bowl for breeding yeast. Line a baking sheet with baking parchment.
Перед замешиванием теста несколько раз просейте муку через мелкое сито. Воду немного нагрейте, чтобы она была теплой, но не горячей. Петрушку ополосните и отделите листочки от стебля. Подготовьте мисочку для разведения дрожжей. Противень застелите пергаментом для выпечки.
Prepare the dough. Mix dry yeast and warm water in a small bowl, put in a warm place and cover with a towel. Leave the yeast for 10-15 minutes until the cap rises.
Приготовьте опару. Сухие дрожжи и теплую воду смешайте в небольшой мисочке, уберите в теплое место и накройте полотенцем. Оставьте дрожжи на 10-15 минут, чтобы поднялась шапочка.
Knead the dough. Mix flour with salt in a deep bowl. Add yeast diluted in water to the flour and knead the dough. Leave the dough in the bowl, cover with a towel and let it rest for 30 minutes. Then place on a table sprinkled with flour and knead.
Замесите тесто. Муку смешайте с солью в глубокой миске. Добавьте к муке дрожжи, разведенные в воде, и замесите тесто. Тесто оставьте в миске, накройте полотенцем и дайте ему постоять 30 минут. Затем выложите на стол, присыпанный мукой, и обомните.
Bake baguettes. Form the dough into two oblong baguettes, place them on a baking sheet and leave to proof for 1.5 hours. Turn on the oven to preheat to 230 degrees. Before putting the baguettes in the oven, make slanting cuts on them with a knife. Place the baking tray with baguettes to bake and reduce the temperature to 200 degrees. Bake baguettes for 10-12 minutes until golden brown.
Испеките багеты. Из теста сформируйте два продолговатых багета, переложите их на противень и оставьте для расстойки на 1,5 часа. Включите духовку разогреваться до 230 градусов. Перед тем, как отправить багеты в духовку, сделайте на них ножом косые надрезы. Поставьте противень с багетами выпекаться и убавьте температуру до 200 градусов. Выпекайте багеты 10-12 минут до появления золотистой корочки.
Cut the baguettes into pieces, spread each slice with soft curd cheese and garnish with fresh parsley.
Багеты нарежьте на кусочки, каждый ломтик смажьте мягким творожным сыром и украсьте свежей петрушкой.