Wash tomatoes, lettuce and cilantro and dry on paper towels. Open the jar of olives, drain the liquid. Cut the Suluguni and tomato into slices. Cut each tomato slice in half. Chop the cilantro, cut the olives into rings. Prepare a heat-resistant form. Turn on the oven to 200 degrees.
Помидоры, листья салата и кинзу вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Откройте баночку с маслинами, слейте жидкость.Сулугуни и помидор нарежьте пластинами. Каждый кусочек помидора разрежьте пополам. Кинзу нашинкуйте, маслины нарежьте колечками. Приготовьте жаропрочную форму. Включите духовку на 200 градусов.
Prepare your baguette. Beat the egg with milk, add a little salt and pepper. Cut the baguette into pieces 2-3 cm thick, place them in a mold, brush with egg mixture.
Подготовьте багет. Яйцо взбейте с молоком, добавьте немного соли и перца. Нарежьте багет кусочками толщиной 2-3 см, выложите их в форму, смажьте яичной смесью.
Place the filling on the baguette and bake it. Place on pieces of bread in the following order: cilantro, tomatoes, olives, suluguni. Place the pan in the oven for 15-20 minutes.
Выложите на багет начинку и запеките его. На кусочки хлеба выложите в следующем порядке: кинзу, помидоры, маслины, сулугуни. Отправьте форму в духовку на 15-20 минут.
Cover a serving plate with lettuce leaves and place a baguette with suluguni on top. Serve the sandwiches hot while the suluguni is soft and stretchy.
Сервировочную тарелку застелите листьями салата, сверху уложите багет с сулугуни. Подавайте бутерброды горячими, пока сулугуни мягкий и тянучий.