Peel the garlic. Wash the parsley and dry on paper towels. Line a heatproof baking sheet with parchment paper. Turn the oven on 180 degrees.
Чеснок очистите от шелухи. Петрушку вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Жаропрочный противень застелите пергаментной бумагой. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the bread. Cut the baguette into pieces about 2 cm thick. Place on a baking sheet, well greased. Pour approximately 1/2 tsp onto each piece. olive oil, spread it over the surface. Leave it for a while.
Подготовьте хлеб. Багет нарежьте на кусочки толщиной около 2 см. Выложите на противень, хорошо смазанный маслом. На каждый кусочек налейте приблизительно по 1/2 ч. л. оливкового масла, распределите его по поверхности. На некоторое время оставьте.
While the baguette slices are soaking, make the filling. Grind the garlic and cheese using a fine-mesh grater, add mayonnaise and mix. Chop the parsley and add to the mayonnaise mixture. Add Provençal herbs and stir.
Пока ломтики багета пропитываются, займитесь начинкой. Чеснок и сыр измельчите при помощи терки с мелкими ячейками, добавьте майонез и перемешайте. Петрушку измельчите, всыпьте в майонезную смесь. Добавьте прованские травы, перемешайте.
Bake a baguette with spices. Spread the resulting mixture onto pieces of bread and place in the oven for 4-5 minutes. After the specified time has passed, switch the oven to the upper grill and bake for another 5 minutes.
Запеките багет со специями. На кусочки хлеба намажьте полученную массу, отправьте в духовку на 4-5 минут. По истечении указанного времени переключите духовой шкаф на верхний гриль и запекайте еще 5 минут.
Place the spiced baguette on an elegant serving plate. Serve with dinner with a glass of light Italian wine.
Багет со специями выложите на изящную сервировочную тарелку. Подайте к ужину с бокалом легкого итальянского вина.