Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Wash the lettuce and bell peppers and dry on paper towels. Tear lettuce leaves with your hands, cut bell peppers and sun-dried tomatoes into thin strips.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Салат и болгарский перец вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Листья салата нарвите руками, болгарский перец и вяленые томаты нарежьте тонкой соломкой.
Prepare your baguette. Cut the baguette into four parts, cutting each part lengthwise. Brush the cut with olive oil and fry in a hot frying pan until lightly browned, about 1-2 minutes.
Подготовьте багет. Багет разрежьте на четыре части, каждую часть разрежьте вдоль. Смажьте разрез оливковым маслом и обжарьте на разогретой сковороде до легкого румянца приблизительно 1-2 минуты.
Assemble a sandwich. Spread the toasted baguette slices with sauce, place lettuce leaves on top, then ham, tomatoes, bell peppers and parmesan shavings.
Соберите бутерброд. Кусочки обжаренного багета смажьте соусом, сверху уложите салатные листья, далее — ветчину, томаты, болгарский перец и стружку пармезана.
Serve a baguette with Caesar dressing as an accompaniment to a cup of aromatic hot coffee.
Багет с соусом «Цезарь» подайте в качестве дополнения к чашечке ароматного горячего кофе.