Cut the baguette in half and then lengthwise to make 4 pieces. Then cut each piece in half again to make 8 equal pieces. Grate the cheese on a medium grater, cut the sausage into cubes. Rinse the tomato with cold water. Wash the dill and peel the garlic.
Разрежьте багет пополам, а затем вдоль, чтобы получилось 4 части. Затем каждую часть разрежьте еще раз пополам, чтобы получилось 8 равных кусочков. Сыр натрите на средней терке, колбасу нарежьте кубиками. Помидор промойте холодной водой. Помойте укроп и очистите чеснок от шелухи.
Prepare the filling. Cut the pickles and tomatoes into small cubes and place in a bowl. Finely chop the dill, pass the garlic through a press and add them to the vegetables. Add sausage and cheese to the ingredients, mix everything. Season the mixture with mayonnaise and mix thoroughly.
Приготовьте начинку. Соленые огурцы и помидор нарежьте небольшими кубиками и переложите в миску. Мелко порубите укроп, чеснок пропустите через пресс и положите их к овощам. Добавьте к ингредиентам колбасу и сыр, все смешайте. Смесь заправьте майонезом, тщательно перемешайте.
Assemble baguette with pickles. Scoop out the pulp from the baguette pieces. Distribute the finished filling over all parts of the baguette, placing it in the resulting indentations. Transfer the pieces to a baking sheet and place in the oven for 15-20 minutes at 180 degrees.
Соберите багет с солеными огурцами. Извлеките из кусочков багета мякоть. Готовую начинку распределите по всем частям багета, укладывая ее в получившиеся углубления. Переложите кусочки на противень и поставьте в духовку на 15-20 минут при температуре 180 градусов.
Serve hot baked baguette with pickles as a hearty breakfast or appetizer for your main course.
Запеченный багет с солеными огурцами подавайте горячим в качестве сытного завтрака или закуски к основному блюду.