Cut the baguette in half lengthwise, separating the top from the bottom. Wash and dry the lettuce and tomato. Remove the stem from the tomato and cut it into round slices. Cut the cheese into slices. Wash the egg and fry it in a frying pan. Prepare a grill pan for the pork steak.
Багет надрежьте пополам вдоль, отсоединяя верх от низа. Листья салата и помидор помойте и просушите. У помидора удалите плодоножку и нарежьте его круглыми ломтиками. Сыр порежьте ломтиками. Яйцо помойте и пожарьте на сковороде глазунью. Приготовьте сковороду-гриль для свиного стейка.
Fry the steak and make the sauce. Heat a dry grill pan and sear the pork steak for 4-5 minutes on each side. Then place the steak in foil and let sit for 5 minutes. Cut the steak into several pieces. For the sauce, combine ketchup, olive oil and salt, stir until smooth.
Пожарьте стейк и сделайте соус. Разогрейте сухую сковороду-гриль и обжарьте свиной стейк по 4-5 минут с каждой стороны. Затем положите стейк в фольгу и дайте полежать 5 минут. Порежьте стейк на несколько частей. Для соуса смешайте кетчуп, оливковое масло и соль, перемешайте до однородной массы.
Make a pork neck baguette sandwich. Brush the top and bottom of the baguette with sauce. First, place lettuce leaves on the bottom, then an egg, and tomato slices on top. Scatter the cheese slices throughout the baguette, then distribute the pork pieces.
Сделайте сэндвич из багета со свиной шеей. Верхнюю и нижнюю части багета смажьте соусом. Сначала положите на нижнюю часть листья салата, затем яйцо, сверху ломтики помидора. Разложите по всему багету ломтики сыра, затем распределите кусочки свинины.
Place the baguette with pork neck on a plate, for convenience, cut it into 2-3 parts.
Выложите багет со свиной шеей на тарелку, для удобства разрежьте его на 2-3 части.