Cut the baguette into slices 1.5 cm thick. Wash the beets, boil and peel them, then cut into pieces. Heat the walnuts in a frying pan and grind them in a mortar or coffee grinder. Rinse the prunes and soak in boiling water, then finely chop. To prepare, take a blender and a ribbed knife. Wash the dill and separate the thin branches from the stem.
Багет нарежьте ломтиками толщиной 1,5 см. Свеклу помойте, отварите и очистите, затем нарежьте кусочками. Грецкие орехи прокалите на сковороде и измельчите в ступке или в кофемолке. Чернослив промойте и замочите в кипятке, затем мелко нарежьте. Для приготовления возьмите блендер и нож с ребристым краем. Укроп помойте и отделите тонкие веточки от стебля.
Make beet puree. Puree the beets using a blender. Mix beets with mascarpone cheese, salt, pepper, walnuts and prunes. Mix everything thoroughly.
Сделайте свекольное пюре. Свеклу превратите в пюре с помощью блендера. Смешайте свеклу с сыром маскарпоне, солью, перцем, грецкими орехами и черносливом. Все тщательно перемешайте.
Make baguette bruschetta with beets. Toast the baguette slices in a dry frying pan. Divide the beet puree into 6 parts. Place beet-cheese puree on each slice of bread and spread evenly.
Сделайте брускетты из багета со свеклой. Ломтики багета подсушите на сухой сковороде. Разделите свекольное пюре на 6 частей. На каждый ломтик хлеба положите свекольно-сырное пюре и равномерно распределите.
Place baguette bruschetta with beets on a serving board or square black plate. Garnish each bruschetta with dill sprigs and cheese cubes.
На доску для подачи или квадратную тарелку черного цвета выложите брускетты из багета со свеклой. Каждую брускетту украсьте веточками укропа и кубиками брынзы.