Sift the flour. Cut the olives into rings. Boil water and cool until warm. Preheat the oven to 200 degrees.
Муку просейте. Оливки нарежьте колечками. Воду вскипятите и остудите до теплого состояния. Духовку разогрейте до 200 градусов.
Make the dough for the baguettes. Dissolve the yeast in a small amount of warm water. Pour the sifted flour into a deep bowl, add salt, sugar, olive oil and yeast diluted in water. Knead the dough, adding water in portions. Add chopped olives and knead the dough well. Then roll it into a ball and cover with cling film or a towel. Leave in a warm place for 1.5 hours.
Сделайте тесто для багетов. Дрожжи разведите в небольшом количестве теплой воды. В глубокую миску всыпьте просеянную муку, добавьте соль, сахар, оливковое масло и дрожжи, разведенные в воде. Замесите тесто, добавляя воду порционно. Добавьте нарезанные оливки и хорошо вымесите тесто. Затем скатайте его в шар и накройте пищевой пленкой или полотенцем. Оставьте в теплом месте на 1,5 часа.
Form baguettes. When the dough has risen, form baguettes of the desired length and thickness. Use a knife to make several shallow parallel cuts. Brush the baguettes with olive oil and leave for 30 minutes. After half an hour, cover a baking sheet with parchment paper and place the baguettes on it. Sprinkle with flour and place in the oven for 30 minutes. Place the finished baguettes on a wire rack and leave to cool completely.
Сформируйте багеты. Когда тесто подойдет, сформируйте багеты нужной длины и толщины. Ножом сделайте несколько неглубоких параллельных надрезов. Смажьте багеты оливковым маслом и оставьте на 30 минут. Через полчаса застелите противень пергаментной бумагой и выложите на него багеты. Присыпьте мукой и поставьте в духовку на 30 минут. Готовые багеты выложите на решетку и оставьте до полного остывания.
Serve baguette with buttered olives. Pre-cut the bread into slices.
Подавайте багет с оливками со сливочным маслом. Предварительно порежьте хлеб на ломтики.