Remove the eggs from the refrigerator in advance to allow them to come to room temperature and wash them. Rinse the apricots and cut into slices. Prepare all the ingredients and pour the sugar into a measuring cup or mug for convenience. Line the multicooker bowl with baking paper and grease it with butter. Tip: For convenience, melt the butter in the microwave.
Заранее достаньте яйца из холодильника, чтобы они нагрелись до комнатной температуры, и вымойте их. Абрикосы ополосните и порежьте дольками. Приготовьте все продукты и для удобства насыпьте сахар в мерный стакан или кружку. Чашу мультиварки застелите бумагой для выпечки и смажьте ее сливочным маслом. Совет: для удобства растопите сливочное масло в микроволновой печи.
Beat the eggs. Break the eggs into a deep bowl, add salt and vanillin. Immerse the mixer in the eggs and beat them until fluffy. Start at a low speed, increasing it to maximum as you go. With the mixer running, gradually add sugar to the egg mixture. Continue beating for another 7-8 minutes until the mixture turns light and has doubled in volume.
Взбейте яйца. Разбейте в глубокую миску яйца, насыпьте к ним соль и ванилин. Погрузите миксер в яйца и взбейте их в пышную массу. Начинайте с небольшой скорости, в процессе увеличивая ее до максимума. Не выключая миксер, тонкой струйкой подсыпайте сахар в яичную смесь. Продолжайте взбивать еще 7-8 минут, пока масса не станет светлой и не увеличится в объеме в два раза.
Add flour and knead the dough. Gradually sift the flour into the egg mixture through a sieve. Stir the dough each time with a spatula or spoon. Then add the chopped apricots to the dough and stir gently with a spatula.
Добавьте муку и вымесите тесто. В яичную смесь постепенно просеивайте муку через сито. Каждый раз размешивайте тесто лопаткой или ложкой. После добавьте нарезанные абрикосы в тесто и аккуратно размешайте лопаткой.
Start baking the charlotte. Pour the dough into the multicooker bowl, smooth it out and turn on the “Baking” mode for 60 minutes. Close the lid and do not open it until the signal sounds. Check the readiness of the charlotte with a toothpick. After cooking, open the lid for 20-30 minutes, then remove the bowl and invert the charlotte onto a plate. Remove the paper from the charlotte and leave it to cool.
Приступите к выпеканию шарлотки. Вылейте тесто в чашу мультиварки, разровняйте его и включите режим «Выпечка» на 60 минут. Закройте крышку и не открывайте, пока не прозвучит сигнал. Готовность шарлотки проверьте зубочисткой. После приготовления откройте крышку на 20-30 минут, затем достаньте чашу и переверните шарлотку на тарелку. С шарлотки снимите бумагу и оставьте ее остывать.
Serve the charlotte when it has cooled completely. Dust the top of the pie with powdered sugar, as the apricots may be sour after baking.
Подавайте шарлотку, когда она полностью остынет. Присыпьте верх пирога сахарной пудрой, так как абрикосы после выпекания могут оказаться кисловатыми.