Prepare ingredients for making chia with mango. Extract the pulp from the mango. Grind with a fork so that it does not turn into puree, but into a mass with small grains. Tip: You can use frozen or dried mango instead of fresh mango. Dried fruit should be soaked in water before slicing.
Подготовьте продукты для приготовления чиа с манго. Извлеките мякоть из манго. Измельчите вилкой так, чтобы оно превратилось не в пюре, а в массу с мелкими крупинками. Совет: Вместо свежего манго можно использовать замороженное или сушеное. Сухофрукт перед нарезкой следует размочить в воде.
Prepare chia and coconut milk pudding. Mix chia seeds with coconut milk and sugar. Add a couple drops of vanilla syrup. Place the mixture, covered, in the refrigerator for 4 hours.
Подготовьте пудинг из чиа и кокосового молока. Смешайте семена чиа с кокосовым молоком и сахаром. Добавьте пару капель ванильного сиропа. Уберите смесь в закрытом виде в холодильник на 4 часа.
Finish preparing the dessert. Top the chia and coconut milk pudding with chopped mango.
Завершите приготовление десерта. Сверху на пудинг из чиа и кокосового молока выложите измельченное манго.
Before serving, garnish the pudding with a sprig of mint and fresh berries.
Перед подачей украсьте пудинг веточкой мяты и свежими ягодами.