Cook the rice in advance. Then season the warm rice with a mixture of vinegar, sugar and salt. Peel and rinse the onions, cut into small cubes. Wash the cucumber and lettuce leaves and dry. Cut the cucumber into thin slices.
Сварите рис заранее. Затем заправьте теплый рис смесью уксуса, сахара и соли. Репчатый лук очистите и ополосните, нарежьте маленькими кубиками. Огурец и листья салата помойте и обсушите. Нарежьте огурец тонкими кружочками.
Prepare the cutlet. Salt the minced meat to taste, add seasoning. Add onions to the meat, mix gently. Form a cutlet from the prepared mass and place it in a frying pan, previously greased with vegetable oil. Fry over high heat until the meat is cooked through.
Приготовьте котлету. Фарш посолите по вкусу, добавьте приправу. Репчатый лук добавьте к мясу, аккуратно перемешайте. Из готовой массы сформируйте котлету и выложите ее на сковороду, предварительно смазанную растительным маслом. Обжаривайте до готовности мяса на сильном огне.
Assemble the sushi burger. Divide the rice into two parts. From one part, form a “bun” slightly larger in size than the resulting cutlet. Brush it with half the sauce. Place cucumber slices on top of the rice “bun”. Then place a lettuce leaf on the cucumber and a cutlet on it. Pour the remaining sauce over it. Form another “bun” from the second part of the rice and cover the finished burger with it.
Соберите суши-бургер. Разделите рис на две части. Из одной части сформируйте "булочку" по размеру чуть больше получившейся котлеты. Смажьте ее половиной соуса. Выложите поверх "булочки" из риса кружочки огурца. Затем положите на огурец лист салата и на него — котлету. Вылейте на нее оставшийся соус. Из второй части риса сформируйте еще одну "булочку" и накройте ею готовый бургер.
To make the dish more interesting, sprinkle it with black sesame seeds before serving.
Чтобы блюдо выглядело интереснее, перед подачей посыпьте его черным кунжутом.