Boil the eggs hard-boiled, cool with cold water, peel and grate. Wash the cucumber, dry it with a paper towel, grate it on a coarse grater and squeeze out the juice. Peel the garlic and pass through a press. To serve, wash the parsley, dry it on paper towels, and separate the leaves from the stem.
Яйца отварите вкрутую, остудите холодной водой, почистите, натрите на терке. Огурец вымойте, обсушите бумажным полотенцем, натрите на крупной терке и отожмите от сока. Чеснок очистите от шелухи и пропустите через пресс. Петрушку для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, отделите листочки от стебля.
Prepare the filling. Place grated cucumber, garlic in a wide bowl, pour in lemon juice, stir. Leave for 5 minutes. Then add chopped eggs, melted cheese and mix everything thoroughly.
Приготовьте начинку. В широкую миску положите натертый огурец, чеснок, влейте лимонный сок, перемешайте. Оставьте на 5 минут. Затем добавьте измельченные яйца, плавленый сыр и все тщательно перемешайте.
Form into a roll. Place the pita bread on a work surface, trim the edges evenly, cover the sheets of nori so that the edge of one overlaps the other. Cut the lightly salted fish into thin strips and place on the edge of the pita bread with nori. Next, distribute the prepared filling. Roll into a tight roll, wrap it in cling film and place in the refrigerator for 2-3 hours.
Сформируйте рулет. На рабочую поверхность выложите лаваш, ровно обрежьте края, застелите листы нори так, чтобы край одного заходил на другой. Слабосоленую рыбу нарежьте тонкими полосками, выложите на край лаваша с нори. Далее распределите подготовленную начинку. Скатайте плотный рулет, оберните его пищевой пленкой и поместите в холодильник на 2-3 часа.
Make the breading. Heat a dry frying pan, add sesame seeds and fry them until golden, stirring for 2-3 minutes.
Сделайте панировку. Разогрейте сухую сковороду, высыпьте на нее кунжут и обжаривайте его до золотистости, помешивая, в течение 2-3 минут.
Prepare the sushi roll for serving. After 2-3 hours, remove the roll from the refrigerator, grease it on all sides with ketchup, and roll in sesame seeds. Cut into pieces of approximately equal size.
Подготовьте суши-рулет к подаче. Спустя 2-3 часа извлеките рулет из холодильника, смажьте его со всех сторон кетчупом, обваляйте в кунжуте. Разрежьте на кусочки приблизительно равного размера.
Place the sushi roll on a wide serving plate and place fresh parsley leaves around the edge.
Суши-рулет выложите на широкое сервировочное блюдо, по краю разложите листики свежей петрушки.