Wash the chickpeas and soak in cool water for 4-5 hours. Then boil for 1 hour until tender. Rinse the figs and dried apricots thoroughly and soak in cold water for 1 hour. Prepare your meat grinder.
Промойте нут и замочите в прохладной воде на 4-5 часов. Затем отварите в течение 1 часа до готовности. Инжир и курагу тщательно промойте, замочите в холодной воде на 1 час. Подготовьте мясорубку.
Prepare the mixture for forming candies. Pass figs, dried apricots and chickpeas through a meat grinder. Add honey and cognac, mix thoroughly.
Приготовьте массу для формирования конфет. Инжир, курагу и нут пропустите через мясорубку. Добавьте мед и коньяк, тщательно перемешайте.
Shape the candies. From the resulting mass, form round candies approximately the size of a walnut. Mix cocoa and cinnamon in a cup. Roll each candy in sprinkles.
Сформируйте конфеты. Из получившейся массы сформируйте круглые конфеты размером примерно с грецкий орех. В чашке смешайте какао и корицу. Каждую конфету обваляйте в обсыпке.
Serve the Indian sweets made with chickpeas and dry fruits on a plate sprinkled with powdered sugar.
Подавайте индийские сладости из нута и сухофруктов, выложив их на блюдо, посыпанное сахарной пудрой.