Wash and peel the ginger, cut into pieces. Wash the lemon and squeeze the juice out of the quarter. Strain the juice through cheesecloth or a sieve. Wash the cucumber to serve. Prepare your blender.
Вымойте и очистите имбирь, порежьте кусочками. Лимон помойте и выдавите сок из четвертинки. Процедите сок через марлю или сито. Помойте огурец для подачи. Подготовьте блендер.
Roast the peanuts. In a small frying pan over medium heat, without adding oil, fry the peanuts until golden brown, 3-4 minutes. Blend the roasted peanuts in a blender until smooth.
Обжарьте арахис. В небольшой сковороде на среднем огне без добавления масла обжарьте арахис до золотистого цвета в течение 3-4 минут. Обжаренный арахис перебейте в блендере до однородности.
Mix the ingredients. Add water, lemon juice, soy sauce, olive oil, ginger and sugar to the peanuts. Mix everything in a blender.
Смешайте ингредиенты. К арахису добавьте воду, сок лимона, соевый соус, оливковое масло, имбирь и сахар. Смешайте все в блендере.
Before serving, cut the cucumber into thin slices. Place chuka seaweed, cucumber and nut sauce on a plate.
Перед подачей огурец нарежьте тонкими кружочками. Выложите на тарелку водоросли чука, огурец и полейте ореховым соусом.