Open the jars of mussels and corn and drain the liquid. Peel the red onion. Wash bell peppers and green onions and dry on paper towels.
Откройте баночки с мидиями и кукурузой, слейте жидкость. Красный лук почистите. Болгарский перец и зеленый лук вымойте, обсушите на бумажных полотенцах.
Start chopping vegetables and herbs. Cut the bell pepper and red onion into small cubes, chop the green onions into thin rings.
Займитесь нарезкой овощей и зелени. Болгарский перец и красный лук нарежьте кубиками небольшого размера, перья зеленого лука нашинкуйте тонкими колечками.
Assemble the salad. Place mussels, canned corn, chopped red and green onions, and bell peppers in a deep salad bowl. Drizzle with lemon juice, soy sauce and olive oil. Mix the products.
Соберите салат. В глубокий салатник выложите мидии, консервированную кукурузу, измельченный красный и зеленый лук, болгарский перец. Полейте лимонным соком, соевым соусом и оливковым маслом. Смешайте продукты.
Before serving, garnish the salad with mussels and corn with fresh lemon slices.
Салат с мидиями и кукурузой перед подачей украсьте дольками свежего лимона.