Boil and peel the quail eggs in advance. Rinse vegetables with cold water. Peel the onion. Drain the brine from the canned mussels.
Заранее сварите и очистите перепелиные яйца. Овощи промойте холодной водой. Очистите лук от шелухи. Слейте рассол с консервированных мидий.
Prepare the vegetables. Cut the onion into half rings. Chop the dill with a knife and tear the salad into small pieces with your hands. Place prepared ingredients into a bowl. Cut the cherry tomatoes into quarters, and cut the cucumber into semicircular slices. Place all ingredients in a salad bowl and mix.
Подготовьте овощи. Лук нарежьте полукольцами. Укроп измельчите ножом, а салат порвите на небольшие кусочки руками. Переложите готовые ингредиенты в миску. Помидоры черри разрежьте на четвертинки, а огурец нарежьте полукруглыми ломтиками. Все компоненты выложите в салатник и перемешайте.
Assemble the salad. Add pickled mussels to the prepared vegetables. Cut the prepared eggs into halves and add to the rest of the ingredients.
Соберите салат. К готовым овощам добавьте маринованные мидии. Подготовленные яйца разрежьте на половинки и выложите к остальным ингредиентам.
Dress the salad. Mix lemon juice, olive oil, salt, pepper, Worcestershire sauce and sugar. Mix everything well and taste to adjust the amount of salt and pepper. Season the salad with the resulting sauce and leave it in the refrigerator for 5 minutes.
Заправьте салат. Смешайте лимонный сок, оливковое масло, соль, перец, вустерский соус и сахар. Все хорошо перемешайте, попробуйте на вкус, чтобы отрегулировать количество соли и перца. Заправьте получившимся соусом салат, оставьте его на 5 минут в холодильнике.
Place the finished salad with canned mussels in a salad bowl or place portions into small glasses.
Готовый салат с консервированными мидиями выложите в салатник или разложите порционно в небольшие стаканчики.