Remove bones from the fish, if any, and cut into small pieces. Boil the eggs in boiling water for 5 minutes and cool. Rinse vegetables with cold water. Cut the tomatoes into slices, cucumber and pepper into small pieces. Prepare a frying pan, glass or ceramic salad bowl.
Рыбу очистите от костей, если они есть, и порежьте небольшими кусочками. Яйца отварите в кипящей воде 5 минут и остудите. Овощи промойте холодной водой. Помидоры нарежьте дольками, огурец и перец — небольшими кусочками. Приготовьте сковороду, стеклянный или керамический салатник.
Prepare the crackers. Cut the bread slices into cubes. Heat a frying pan, add vegetable oil and add bread pieces. Fry them for a few minutes until a crust forms. Season with dried garlic, salt and pepper to taste.
Приготовьте сухарики. Ломтики хлеба нарежьте кубиками. Сковороду нагрейте, добавьте растительное масло и насыпьте хлебные кусочки. Обжаривайте их несколько минут, пока не образуется корочка. Приправьте сушеным чесноком, солью и перцем по вкусу.
Mix the ingredients. Place chopped tomatoes in a salad bowl. Add cucumber and pepper there. Cut the quail eggs into halves and add to the ingredients. Place salmon pieces into the salad.
Смешайте ингредиенты. Выложите в салатницу нарезанные помидоры. Туда же добавьте огурец и перец. Перепелиные яйца разрежьте на половинки и добавьте к ингредиентам. Положите в салат кусочки семги.
Dress the salad. Pour Greek yogurt into the salad and season with salt and pepper to taste. Then mix all ingredients thoroughly. Transfer the finished salad to a large plate and sprinkle with croutons.
Заправьте салат. Вылейте в салат греческий йогурт, посолите и поперчите по вкусу. Затем тщательно перемешайте все ингредиенты. Готовый салат переложите на большую тарелку и посыпьте сухариками.
Salad with salmon and croutons can be served as a light side dish with potatoes or meat dishes.
Салат с семгой и сухариками можно подавать в качестве легкого гарнира к картофелю или мясным блюдам.