Rinse and dry the arugula and cherry tomatoes. Roast the pine nuts in a dry frying pan or oven for 15 minutes. Place the mozzarella in a colander to drain the brine. For dressing, combine balsamic vinegar, olive oil and soy sauce.
Руколу и томаты черри промойте и просушите. Кедровые орехи прокалите на сухой сковороде или в духовке в течение 15 минут. Моцареллу откиньте на дуршлаг, чтобы стек рассол. Для заправки соедините бальзамический уксус, оливковое масло и соевый соус.
Prepare the fish and other ingredients. Cut the lightly salted salmon fillet into thin slices. If necessary, tear the arugula into smaller pieces with your hands. Cut the cherry tomatoes in half. Cut the mozzarella balls into circles.
Подготовьте рыбу и остальные продукты. Филе семги слабой соли нарежьте тонкими ломтиками. Руколу при необходимости порвите руками на меньшие части. Томаты черри разрежьте пополам. Шарики моцареллы нарежьте кружками.
Assemble the salad. Mix arugula, cherry tomatoes, mozzarella cheese, stir, season with sauce. Then add the salmon slices and sprinkle the salad with pine nuts.
Соберите салат. Смешайте руколу, томаты черри, сыр моцареллу, перемешайте, заправьте соусом. Затем добавьте ломтики семги и посыпьте салат кедровыми орешками.
Place the salad on a rectangular plate and serve with a glass of white wine.
Выложите салат на прямоугольную тарелку, подавайте с бокалом белого вина.