Cut the salmon fillet into several pieces and boil in boiling water for 15 minutes. Wash the egg and boil it hard. Then cool and peel off the shells. Rinse and boil the rice, then drain in a colander. Grate the cheese on a coarse grater. Wash the tomato and remove the stem. Wash and dry the leeks. Wash the lemon and squeeze the juice out of it. Wash and dry the lettuce leaf to serve.
Филе семги разрежьте на несколько частей и отварите в кипящей воде 15 минут. Яйцо помойте и отварите вкрутую. Затем остудите и очистите от скорлупы. Рис промойте и отварите, затем откиньте на дуршлаг. Сыр натрите на крупной терке. Помидор помойте и удалите плодоножку. Лук порей помойте и просушите. Лимон помойте и выдавите из него сок. Лист салата для подачи помойте и обсушите.
Chop the vegetables and salmon. Cut the salmon fillet into small pieces. Cut the leek into rings. Cut the eggs into small slices. Cut the tomato into cubes measuring 1x1 cm.
Нарежьте овощи и семгу. Филе семги разрежьте на мелкие кусочки. Лук порей нарежьте кольцами. Яйца нарежьте мелкими дольками. Помидор нарежьте кубиками размером 1х1 см.
Assemble and dress the salad. Mix rice, salmon fillet, egg, cheese, tomato and leek in a salad bowl. Then pour lemon juice over the salad, salt and season with mayonnaise.
Соберите и заправьте салат. Смешайте в салатнике рис, филе семги, яйцо, сыр, помидор и лук-порей. Затем полейте салат соком лимона, посолите и заправьте майонезом.
Sprinkle the edges of the serving plate with paprika and place a lettuce leaf in the middle. Place the salad on it through the cooking ring.
Посыпьте края сервировочной тарелки паприкой, выложите на середину лист салата. На него выложите салат через кулинарное кольцо.