Wash the leek, dry it and cut it into rings. Thaw the green beans. Rinse and boil the rice. Wash the eggs and beat with a whisk until the white and yolk are mixed. Wash the greens for serving, dry them, cut the green onions into rings.
Лук порей промойте, обсушите и нарежьте кольцами. Фасоль стручковую разморозьте. Рис промойте и отварите. Яйца помойте и взбейте венчиком, чтобы белок и желток перемешались. Зелень для подачи помойте, просушите, зеленый лук нарежьте колечками.
Fry the vegetables. Pour half the volume of sunflower oil into a deep frying pan. Heat a frying pan and add leeks and beans, fry for 7 minutes until the vegetables are soft.
Пожарьте овощи. В глубокую сковороду налейте половину объема подсолнечного масла. Разогрейте сковороду и выложите в нее лук порей и фасоль, обжарьте в течение 7 минут до мягкости овощей.
Fry rice with egg and mix with vegetables. Pour the remaining oil into another preheated frying pan, add boiled rice and beat in the eggs. Mix rice and eggs, fry for 5 minutes. Then add salt and pepper, mix with fried vegetables, heat for 1 minute.
Обжарьте рис с яйцом и смешайте с овощами. В другую разогретую сковороду вылейте оставшееся масло, выложите отварной рис и вбейте туда яйца. Перемешайте рис и яйца, обжарьте 5 минут. Затем посолите и поперчите, смешайте с обжаренными овощами, прогрейте в течение 1 минуты.
Take a wide and not very deep bowl, place a portion of fried rice with an egg in it, sprinkle with green onions and garnish with a sprig of parsley.
Возьмите широкую и не очень глубокую пиалу, выложите в нее порцию жареного риса с яйцом, посыпьте зеленым луком и украсьте веточкой петрушки.