Wash and cook brown rice. Wash the egg. Peel the garlic and chop through a press. Remove the mini corn from the brine. Remove seeds and stalks from the red capsicum and chop finely. Wash the zucchini and cut into cubes about 1x1 cm. Peel the carrots, rinse and cut into strips. To serve, wash the lime and cut it into wedges.
Бурый рис промойте и сварите. Яйцо промойте. Чеснок очистите и измельчите через пресс. Кукурузу мини достаньте из рассола. Красный стручковый перец очистите от семян и плодоножки, мелко нарежьте. Цуккини вымойте и нарежьте кубиками примерно 1х1 см. Морковь очистите, промойте и нарежьте соломкой. Лайм для подачи помойте и разрежьте на дольки.
Fry the vegetables. Pour sesame oil into the pan. Add red capsicum, garlic and dried ginger and fry for 1 minute. Add carrots, beans and fry everything for about 3 minutes. Then add the zucchini and fry for another 2 minutes. Add corn and cook for another 2 minutes.
Пожарьте овощи. В сковороду налейте кунжутное масло. Выложите красный стручковый перец, чеснок и сушеный имбирь, жарьте 1 минуту. Добавьте морковь, фасоль и обжаривайте все около 3 минут. Затем положите цуккини и пожарьте еще 2 минуты. Добавьте кукурузу и готовьте еще 2 минуты.
Prepare the egg and mix the rice with vegetables. Beat the egg and pour into another heated frying pan, greased with oil. When the egg is slightly fried, stir it and scoop it up with a wooden spatula to form small flakes. Add rice, paprika, salt, curry to the vegetables and fry for 5 minutes. Then mix the vegetables and rice with the egg.
Подготовьте яйцо и смешайте рис с овощами. Яйцо взбейте и вылейте на другую разогретую сковороду, смазанную маслом. Когда яйцо чуть поджарится, перемешайте его и собирайте деревянной лопаточкой, чтобы получились небольшие хлопья. Добавьте к овощам рис, паприку, соль, карри и обжарьте 5 минут. Затем смешайте овощи и рис с яйцом.
Serve the dish in a soup bowl or bowl. Place a portion of rice in a bowl, sprinkle with sesame seeds and place lime wedges on top or next to it.
Подайте блюдо в суповой тарелке или пиале. В пиалу выложите порцию риса, посыпьте кунжутом и сверху или рядом положите дольки лайма.