Cook the rice in advance until fully cooked. Peel the onion. Remove the seeds and stem from the sweet pepper. Cut the peeled onion into small half rings and chop the pepper into strips. Wash the eggs. Rinse the dill sprigs. Prepare a frying pan.
Рис заранее сварите до полной готовности. Лук очистите от шелухи. У сладкого перца удалите семена и плодоножку. Очищенный лук нарежьте небольшими полукольцами, а перец измельчите в соломку. Помойте яйца. Веточки укропа ополосните. Приготовьте сковороду для жарки.
Fry the vegetable mixture. Heat vegetable oil in a frying pan, add onion and bell pepper. Fry them for 3 minutes, stirring. Then crack the eggs into the pan and add the canned peas. Stir everything together vigorously over high heat for one minute.
Обжарьте овощную смесь. На сковороде разогрейте растительное масло, положите лук и сладкий перец. Обжаривайте их 3 минуты, помешивая. Затем разбейте в сковороду яйца и засыпьте консервированный горошек. Активно помешивайте все вместе на большом огне одну минуту.
Prepare the dish. Add boiled rice, soy sauce, salt and pepper to the finished mixture, mix well. Fry the rice for 3-4 minutes until fully cooked.
Приготовьте блюдо. К готовой смеси добавьте отваренный рис, соевый соус, соль и перец, хорошо перемешайте. Обжаривайте рис 3-4 минуты до полной готовности.
Place the aromatic dish in portions into deep plates. Top the rice with dill sprigs.
Ароматное блюдо разложите порционно в глубокие тарелки. Сверху украсьте рис веточками укропа.