Wash the chicken eggs. Separate the yolks from the whites. Beat the egg whites and salt with a mixer until they form a strong foam. Peel the pumpkin and remove seeds and grate it on a fine grater.
Куриные яйца помойте. Отделите желтки от белков. Белки с солью взбейте миксером в крепкую пену. Тыкву очистите от кожуры и семян, натрите на мелкой терке.
Prepare the casserole base. Combine cottage cheese, yolks, semolina, sour cream, sugar and baking powder. Mix thoroughly. Leave for 15 minutes for the semolina to swell.
Приготовьте основу для запеканки. Соедините творог, желтки, манку, сметану, сахар и разрыхлитель. Тщательно перемешайте. Оставьте на 15 минут, чтобы манная крупа набухла.
Bake the casserole. Add pumpkin and egg whites to the base. Stir gently. Grease the multicooker bowl with butter. Place the curd mixture into a bowl. Turn on the “baking” mode for 60 minutes. When the time is up, turn off the multicooker and leave the casserole in the bowl until it cools completely.
Испеките запеканку. Добавьте к основе тыкву и белки. Аккуратно перемешайте. Чашу мультиварки смажьте сливочным маслом. Переложите в чашу творожную массу. Включите режим "выпечка" на 60 минут. По истечению времени выключите мультиварку и оставьте запеканку в чаше до полного остывания.
Serve the cottage cheese and pumpkin casserole in portions with strawberry jam.
Подавайте творожно-тыквенную запеканку порционно с клубничным вареньем.