Wash and peel the potatoes, cut into small slices. Wash and dry the dill, chop finely. Tip: fresh new potatoes don’t need to be peeled.
Картошку помойте и почистите, порежьте небольшими дольками. Укроп помойте и обсушите, мелко покрошите. Совет: свежий молодой картофель можно не чистить.
Prepare the potatoes. Mix vegetable oil with salt, a mixture of peppers and oregano. In a bowl, thoroughly mix potato wedges with oil and spices.
Подготовьте картофель. Смешайте растительное масло с солью, смесью перцев и орегано. В миске тщательно смешайте картофельные дольки с маслом и специями.
Prepare country-style potatoes. Place the potatoes into the multicooker bowl and cover with the lid. Turn on the “baking” or “pilaf” mode for 40 minutes.
Приготовьте картофель по-деревенски. Картошку переложите в чашу мультиварки, закройте крышкой. Включите режим "выпечка" или "плов" на 40 минут.
Serve the potatoes country style, topped with fresh dill.
Подавайте картофель по-деревенски, посыпав его свежим укропом.