Place corn flakes in a bag and grind into crumbs. Rinse the potatoes and parsley thoroughly with cold water. Finely grate Parmesan and Gouda cheese separately. Preheat the oven to 190 degrees.
Кукурузные хлопья положите в пакет и измельчите в крошку. Картофель и петрушку тщательно промойте холодной водой. Натрите на мелкой терке по отдельности пармезан и сыр гауда. Предварительно разогрейте духовку до 190 градусов.
Make the breading. Sprinkle Parmesan cheese over crushed corn flakes. Add paprika, garlic powder and salt there. Finely chop the parsley with a knife and add to the mixture, mix the ingredients thoroughly.
Сделайте панировку. Выложите пармезан к измельченным кукурузным хлопьям. Туда же всыпьте паприку, чесночный порошок и соль. Петрушку мелко порубите ножом и добавьте к смеси, тщательно перемешайте ингредиенты.
Prepare the potatoes. Cut the tubers into small slices without peeling. Drizzle olive oil over cooked potato parts. Dip the slices well in the breading, then place them on a baking sheet. Place the potatoes to bake in the preheated oven for 40 minutes.
Подготовьте картофель. Клубни нарежьте небольшими дольками, не очищая. Полейте готовые части картофеля оливковым маслом. Хорошо обваляйте дольки в панировке, после чего выложите их на противень. Поставьте картофель запекаться в заранее разогретую духовку на 40 минут.
Prepare the sauce. Place the Gouda cheese in a small bowl. Add cream, salt to taste, mix well. Then place the resulting mass in the microwave for 1 minute.
Приготовьте соус. Сыр гауда переложите в небольшую миску. Добавьте сливки, посолите по вкусу, хорошо перемешайте. Затем полученную массу отправьте в микроволновку на 1 минуту.
Serve the finished country potatoes on a large plate with the cheese sauce. Place the sauce in the middle of the plate in a small vase or bowl.
Готовый картофель по-деревенски подавайте на большой тарелке вместе с сырным соусом. Соус поставьте на середину тарелки в маленькой вазочке или пиале.