Wash and dry vegetables and mushrooms. Remove the stems from eggplant, tomatoes and zucchini. Peel the red onion. Wash the salmon steaks under cold water and pat dry on paper towels. To serve, rinse the dill and chop finely.
Овощи и грибы вымойте и обсушите. У баклажана, помидоров и кабачка удалите плодоножки. Красный лук очистите от шелухи. Стейки лосося вымойте под холодной водой и обсушите на бумажных полотенцах. Укроп для подачи ополосните и мелко порубите.
Prepare and saute the vegetables. Cut the eggplants and zucchini into slices 5-6 mm thick. Cut the mushrooms in half lengthwise. Cut the onion in half. Heat a dry grill surface or grill pan and fry eggplant and zucchini slices, champignon halves, cherry tomatoes and onions on it.
Подготовьте и обжарьте овощи. Баклажаны и кабачки нарежьте кружочками 5-6 мм толщиной. Грибы разрежьте вдоль пополам. Лук разрежьте пополам. Сухую поверхность гриля или сковороды гриль разогрейте и обжарьте на ней кружочки баклажанов и кабачков, половинки шампиньонов, помидоры черри и лук.
Fry the steaks. Lightly salt the salmon steaks on both sides and fry on a dry grill or grill pan for 5-6 minutes on each side.
Обжарьте стейки. Лососевые стейки немного посолите с обеих сторон и обжарьте на сухом гриле или сковороде гриль по 5-6 минут с каждой стороны.
Season the vegetables. Combine balsamic vinegar, soy sauce, sea salt, mixed peppers and olive oil in a deep salad bowl. Place all the vegetables in a salad bowl with the dressing and mix.
Заправьте овощи. Смешайте бальзамический уксус, соевый соус, морскую соль, смесь перцев и оливковое масло в глубоком салатнике. Переложите все овощи в салатник с заправкой и перемешайте.
Place the grilled vegetables on a flat plate and place the salmon steaks on top. Sprinkle the fish and vegetables with chopped dill.
Овощи гриль выложите на плоское блюдо и разложите сверху стейки лосося. Посыпьте рыбу и овощи нарезанным укропом.