Separate the cauliflower into small florets and blanch it in boiling water for 5 minutes. Then place in a colander to drain. Cut the salmon fillet into thin slices. Treat the egg with a 3% soda solution. Grate the cheese on a fine grater. Sort the dill, rinse and dry, then finely chop. Grease a baking dish with butter.
Цветную капусту разберите на мелкие соцветия и бланшируйте ее в кипятке в течение 5 минут. Затем откиньте на дуршлаг, чтобы стекла вода. Филе семги нарежьте тонкими пластинами. Яйцо обработайте 3%-ным раствором соды. Сыр натрите на мелкой терке. Укроп переберите, промойте и просушите, затем мелко нарежьте. Форму для запекания смажьте сливочным маслом.
Prepare the casserole filling. Combine the egg, cheese, salt, nutmeg, ground black pepper and cream in a deep bowl, whisk everything thoroughly until smooth.
Приготовьте заливку для запеканки. Смешайте яйцо, сыр, соль, мускатный орех, черный молотый перец и сливки в глубокой миске, все тщательно взбейте венчиком до однородной массы.
Place the ingredients in a mold and bake. Place the cabbage florets into the pan, leaving a small distance between them. Fill this space with salmon pieces and distribute green peas on top. Add the filling and bake in the oven at 180 degrees for 30 minutes.
Выложите ингредиенты в форму и запеките. В форму выложите соцветия капусты, оставляя между ними небольшое расстояние. Это расстояние заполните кусочками семги, сверху распределите зеленый горошек. Добавьте заливку и запекайте в духовке при температуре 180 градусов в течение 30 минут.
Take a serving plate and lightly sprinkle the edges with some of the chopped dill. Then place a portion of the casserole and sprinkle the remaining dill on top.
Возьмите порционную тарелку, слегка посыпьте края частью нарезанного укропа. Затем выложите порцию запеканки и сверху присыпьте оставшимся укропом.