Place oatmeal in a colander and rinse under running water. Peel the bananas and cut into slices.
Овсяные хлопья выложите на дуршлаг, промойте под проточной водой. Бананы очистите от кожуры и нарежьте кружочками.
Cook the porridge. Place the flakes in a saucepan with water and cook for 5 minutes from the moment it boils. Then add milk and salt, reduce heat to low and cook, stirring, for about 10 minutes.
Сварите кашу. В кастрюлю с водой выложите хлопья, варите 5 минут с момента закипания. Затем добавьте молоко и соль, убавьте огонь до минимального и варите, помешивая, около 10 минут.
Prepare banana topping. Heat a frying pan, add butter, melt. Then add sugar. Heat, stirring, until lightly caramelized. Then arrange the slices of one banana, pour in the cream, bring to a boil and turn off the stove. Mash the remaining banana slices into a puree.
Приготовьте банановый топинг. Разогрейте сковороду, положите масло, растопите. Затем всыпьте сахар. Нагревайте, перемешивая, до образования легкого карамельного цвета. Затем разложите кружочки одного банана, залейте сливками, доведите до кипения и выключите плиту. Кружочки оставшегося банана разомните в пюре.
Divide the porridge among plates. Top with mashed bananas, then top with banana caramel.
Разложите кашу по тарелкам. Сверху выложите банановое пюре, затем полейте бананово-сливочной карамелью.