Wash and peel the potatoes. Peel the onions. Wash the quail eggs, boil for 5 minutes and peel off the shell. Prepare a frying pan and salad bowl. Clean and boil beef tongue.
Картофель помойте и почистите. Репчатый лук почистите. Перепелиные яйца помойте, отварите в течение 5 минут и очистите от скорлупы. Подготовьте сковороду и салатник. Очистите и отварите говяжий язык.
Fry the potatoes. Cut the potatoes into small cubes, fry for 10 minutes in a preheated frying pan in vegetable oil. Finely chop the onion and add to the potatoes. Fry for another 5 minutes.
Обжарьте картофель. Картошку порежьте маленькими кубиками, обжарьте 10 минут на разогретой сковороде на растительном масле. Лук мелко покрошите, добавьте к картошке. Обжаривайте еще 5 минут.
Prepare the rest of the salad ingredients. Cut the boiled tongue into strips, cut the pickled cucumbers and boiled eggs into small cubes. Whisk together sour cream, mayonnaise, salt and pepper.
Подготовьте остальные ингредиенты для салата. Отварной язык порежьте соломкой, маринованные огурцы и вареные яйца порежьте мелкими кубиками. Смешайте венчиком сметану, майонез, соль и перец.
Prepare the salad. In a salad bowl, combine potatoes, tongue, cucumbers, eggs, corn and dressing. Mix thoroughly.
Приготовьте салат. В салатнике смешайте картофель, язык, огурцы, яйца, кукурузу и заправку. Тщательно перемешайте.
Cut quail eggs into halves. Serve the fried potato salad garnished with quail egg halves.
Перепелиные яйца разрежьте на половинки. Подавайте салат из жареного картофеля, украсив его половинками перепелиных яиц.