Wash the eggplant and tomatoes, remove the stems. Peel the onions and garlic. If necessary, defrost chicken fillet in the refrigerator for 2 hours. Wash and dry the green onions.
Баклажан и помидоры помойте, удалите плодоножки. Репчатый лук и чеснок очистите от шелухи. Куриное филе при необходимости разморозьте в холодильнике в течение 2 часов. Зеленый лук помойте и обсушите.
Process the ingredients. Cut the eggplant into cubes and soak in salted water for 30 minutes, then drain. Finely chop the onion. Squeeze the garlic in a press. Cut the chicken fillet into small pieces. Cut the tomatoes into slices.
Обработайте ингредиенты. Баклажан порежьте кубиками и замочите в соленой воде на 30 минут, затем слейте воду. Лук мелко покрошите. Чеснок выдавите в прессе. Куриное филе порежьте небольшими кусочками. Помидоры порежьте дольками.
Fry vegetables and chicken. Fry the onion in vegetable oil for 3 minutes, add the eggplants, fry for another 10 minutes, stirring regularly. Add garlic, cook for another 2 minutes. Transfer the eggplants to a salad bowl. Fry the chicken for 5 minutes on each side in the same frying pan over high heat.
Обжарьте овощи и курицу. Лук обжарьте на растительном масле в течение 3 минут, добавьте баклажаны, жарьте еще 10 минут, регулярно помешивая. Добавьте чеснок, жарьте еще 2 минуты. Переложите баклажаны в салатницу. Курицу обжарьте по 5 минут с каждой стороны на той же сковороде на сильном огне.
Prepare the salad. Whisk together the vegetable oil and soy sauce in a bowl. In a salad bowl, combine eggplant, chicken, tomatoes, pour in the dressing and mix well.
Приготовьте салат. Венчиком смешайте в миске растительное масло и соевый соус. В салатнице смешайте баклажаны, курицу, помидоры, влейте заправку и хорошо перемешайте.
Finely chop the green onions. Serve the salad with fried eggplants and garnish with green onions.
Зеленый лук мелко покрошите. Подавайте салат с жареными баклажанами, украсив его зеленым луком.