Thaw chicken fillet in the refrigerator for 3 hours. Wash the tomatoes. Prepare a wide frying pan and a salad bowl.
Куриное филе разморозьте в холодильнике в течение 3 часов. Помидоры помойте. Приготовьте широкую сковороду для жарки и салатницу.
Marinate the chicken. Cut the chicken fillet into strips, mix with salt, paprika and vegetable oil. Leave for 15 minutes.
Замаринуйте курицу. Куриное филе порежьте полосками, смешайте с солью, паприкой и растительным маслом. Оставьте на 15 минут.
Prepare other salad ingredients. Cut the cheese into slices, cut the cherry tomatoes into halves. Mix sour cream with mustard, vegetable oil and dry garlic with a whisk.
Подготовьте другие ингредиенты для салата. Сыр порежьте дольками, помидоры черри разрежьте на половинки. Смешайте венчиком сметану с горчицей, растительным маслом и сухим чесноком.
Fry the chicken and cheese. Heat vegetable oil in a frying pan. Over medium heat, fry the chicken until golden brown for 10 minutes. In the same pan, fry the cheese for 5 minutes on each side.
Обжарьте курицу и сыр. Разогрейте на сковороде растительное масло. На среднем огне обжарьте курицу до золотистой корочки в течение 10 минут. На этой же сковороде обжарьте сыр по 5 минут с каждой стороны.
Prepare the salad. Mix cheese, chicken, cherry tomatoes in a salad bowl. Add dressing, mix well.
Приготовьте салат. Смешайте в салатнице сыр, курицу, помидоры черри. Добавьте заправку, хорошо перемешайте.
Chop the walnut into crumbs with a knife. Serve the warm salad with grilled cheese and chicken, topped with walnut crumbs.
Грецкий орех измельчите ножом в крошку. Подавайте теплый салат с жареным сыром и курицей, посыпав крошкой грецкого ореха.