Before cooking, wash the vegetables thoroughly and soak the greens for 10-15 minutes in a deep container of cold water. Finely chop the dill for serving. Peel the skins of potatoes, carrots, tomatoes and onions. Remove the stem, veins and seeds from the bell pepper. Wash the veal in cold water and dry. Tip: To easily peel tomatoes, make a cross-shaped cut on top of each tomato and pour boiling water over them.
Перед приготовлением тщательно вымойте овощи, а зелень замочите на 10-15 минут в глубокой емкости с холодной водой. Мелко порежьте укроп для подачи. Картофель, морковь, помидоры и репчатый лук очистите от шкурки. У болгарского перца удалите плодоножку, прожилки и семена. Телятину вымойте в холодной воде и обсушите. Совет: чтобы легко очистить помидоры, сделайте сверху каждого помидора крестообразный надрез и обдайте их кипятком.
Chop vegetables and herbs. Cut potatoes, zucchini and eggplants into medium cubes, bell peppers, onions and tomatoes into small cubes, and grate the carrots on a coarse grater. Finely chop clean cilantro and parsley.
Нарежьте овощи и зелень. Картофель, кабачки и баклажаны нарежьте средними кубиками, болгарский перец, лук и помидоры — мелкими кубиками, а морковь натрите на крупной терке. Чистую зелень кинзы и петрушки мелко нашинкуйте.
Stew the veal. Cut the meat into cubes across the grain. Pour sunflower oil into a deep frying pan with a thick bottom and place the pan over medium heat. Place the meat in a heated frying pan, add 0.5 tsp. salt and fry on all sides for 7-10 minutes.
Потушите телятину. Мясо порежьте кубиками поперек волокон. В глубокую сковороду с толстым дном налейте подсолнечное масло и поставьте сковороду на средний огонь. Выложите мясо на разогретую сковороду, добавьте 0,5 ч. л. соли и обжарьте со всех сторон в течение 7-10 минут.
Add vegetables. Add all the chopped vegetables to the fried meat, except tomatoes and herbs. Add the remaining salt, pepper, stir and reduce heat. Cover the pan with a lid and simmer over low heat for 25 minutes. 5 minutes before the end of stewing, add tomatoes and herbs.
Добавьте овощи. К обжаренному мясу добавьте все нарезанные овощи, кроме помидоров и зелени. Всыпьте оставшуюся соль, поперчите, перемешайте и убавьте огонь. Накройте сковороду крышкой и тушите на медленном огне 25 минут. За 5 минут до окончания тушения добавьте помидоры и зелень.
Place the finished vegetable stew with potatoes and veal in deep serving bowls and sprinkle with chopped dill.
Готовое овощное рагу с картофелем и телятиной выложите в глубокие порционные тарелки и посыпьте нарезанным укропом.