Finely chop the bacon. Wash the eggplant and tomato, remove the stems. Cut the eggplant into slices. Scald the tomato with boiling water, remove the peel, and grind the pulp in a blender. Peel the garlic and pass through a press. Finely chop the basil. Prepare a deep frying pan.
Бекон мелко порежьте. Баклажан и помидор помойте, удалите плодоножки. Баклажан порежьте дольками. Помидор ошпарьте кипятком, удалите кожуру, а мякоть измельчите в блендере. Чеснок почистите и пропустите через пресс. Базилик мелко порежьте. Подготовьте глубокую сковороду.
Cook the spaghetti. In a large saucepan, bring water to a boil and add salt. Boil the spaghetti for 8 minutes, drain in a colander and drain.
Сварите спагетти. В большой кастрюле доведите воду до кипения, посолите. Отварите спагетти в течение 8 минут, откиньте на дуршлаг и дайте стечь воде.
Prepare the sauce. Place bacon in a cold frying pan and turn on heat. Fry bacon for 3 minutes over medium heat. Add chopped garlic and eggplant slices to the bacon and fry with the bacon for 5 minutes. Add the tomato pulp to the eggplant and simmer for another 5 minutes.
Приготовьте соус. На холодную сковороду выложите бекон, включите нагрев. Обжаривайте бекон 3 минуты на среднем огне. Добавьте к бекону измельченный чеснок и дольки баклажана, обжарьте с беконом 5 минут. Мякоть помидора добавьте к баклажану и потушите еще 5 минут.
Bring the pasta to readiness. Add basil and spaghetti to the sauce, mix thoroughly. Leave it covered for 2-3 minutes.
Доведите пасту до готовности. Добавьте к соусу базилик и спагетти, тщательно перемешайте. Оставьте настояться под крышкой 2-3 минуты.
Grate the cheese on a fine grater. Serve spaghetti with eggplant and top with grated cheese.
Сыр натрите на мелкой терке. Подавайте спагетти с баклажаном, присыпав сверху тертым сыром.