Wash the parsley root and cut off the stems. Let the roots dry and clean them. Prepare 6 small freezer bags.
Промойте корень петрушки и срежьте стебли. Дайте высохнуть корням и почистите их. Приготовьте 6 небольших пакетов для замораживания продуктов.
Refrigerate the parsley roots. Cut the roots into medium pieces and place on a tray. Place the tray in the refrigerator, but not the freezer, for 2 hours.
Охладите корни петрушки. Нарежьте корни средними кусочками и разложите на поддоне. Поставьте поддон в холодильник, но не в морозилку, на 2 часа.
Freeze the roots. Place the roots in freezer bags. If you use regular bags without zippers, carefully roll them up, squeezing out excess air. Place the bags in the freezer.
Заморозьте корни. Разложите корни по пакетам для заморозки. Если используете обычные пакеты без застежек, то аккуратно сверните их, выдавив лишний воздух. Уберите пакеты в морозилку.
Add parsley root to soups or main dishes.
Добавляйте корень петрушки в супы или вторые блюда.