Prepare ingredients for cooking brown rice in a slow cooker. Rinse the rice to remove impurities and dust. Chop onions, hot peppers, and garlic. Finely grate the carrots. Tip: Brown rice can be soaked for 3-4 hours before cooking.
Подготовьте продукты для приготовления бурого риса в мультиварке. Промойте рис от примесей и пыли. Репчатый лук, жгучий перец, чеснок измельчите. Морковь мелко натрите. Совет: Бурый рис перед приготовлением можно замочить на 3-4 часа.
Prepare the vegetables. Place onions, carrots, hot peppers, and garlic in a bowl, close the lid, and cook in the “Baking” mode for 5 minutes. Pour in water and salt.
Подготовьте овощи. Лук, морковь, жгучий перец, чеснок сложите в чашу, закройте крышку, готовьте в режиме "Выпечка" 5 минут. Влейте воду, посолите.
Add rice. Add rice and stir. Turn on the “Rice”, “Buckwheat” or “Cereals” mode (depending on which model) for 30 minutes.
Добавьте рис. Выложите рис, перемешайте. Включите режим "Рис", "Гречка" или "Крупы" (в зависимости от того, какая модель) на 30 минут.
Serve brown rice with meat, fish or as a separate dish.
Подавайте бурый рис к мясу, рыбе или как самостоятельное блюдо.