Peel the garlic and chop finely. Peel the ginger and chop finely. Remove seeds from chili peppers and finely chop. Rinse the rice thoroughly under cold water and allow excess liquid to drain.
Чеснок очистите от шелухи и мелко нарежьте. Имбирь очистите и мелко нарежьте. Перец чили очистите от семян и мелко нашинкуйте. Рис тщательно промойте под холодной водой и дайте стечь лишней жидкости.
Prepare the vegetables. Pour vegetable oil into a saucepan or saucepan and place over medium heat. Heat the pan and add the garlic. Fry it for no more than 30 seconds to prevent it from turning black. Add ginger and hot chili pepper. Cook until the seasonings are fragrant. Don't fry too much. Add tomato paste and cook for another 3-4 minutes, stirring.
Подготовьте овощи. В сотейник или кастрюлю влейте растительное масло и поставьте на средний огонь. Прогрейте кастрюлю и добавьте чеснок. Обжарьте его не больше 30 секунд, чтобы он не почернел. Добавьте имбирь и острый перец чили. Готовьте до появления аромата приправ. Не обжаривайте слишком сильно. Выложите томатную пасту и, перемешивая, готовьте еще 3-4 минуты.
Boil the rice. Pour the washed rice into the pan with the vegetables, add salt and stir. The rice should be thoroughly mixed with the tomato sauce and slightly colored. Pour in water and cook the rice until the liquid evaporates for 18-20 minutes over medium heat. Then reduce the heat to low and let the rice cook for 3-4 minutes.
Отварите рис. Всыпьте в кастрюлю к овощам промытый рис, посолите и перемешайте. Рис должен тщательно перемешаться с томатным соусом и слегка окраситься. Влейте воду и готовьте рис до испарения жидкости 18-20 минут на среднем огне. Затем убавьте огонь до минимума и дайте рису 3-4 минуты провариться.
After cooking, let the rice sit for 10 minutes, then serve. Before serving, garnish the rice with green onions.
После приготовления дайте рису настояться 10 минут, затем подавайте к столу. Перед подачей украсьте рис перьями зеленого лука.