If necessary, defrost the salmon on the bottom shelf of the refrigerator. Then rinse under the tap with cold water and dry with paper towels. Cut into small cubes. Peel the onion and finely chop. Place the rice in a deep bowl or colander (sieve) and rinse with cold water several times until the water becomes clear. Rinse the greens for serving, pat dry with napkins and finely chop.
При необходимости разморозьте лосося на нижней полке холодильника. Затем промойте под краном холодной водой и обсушите бумажными полотенцами. Нарежьте на небольшие кубики. Лук очистите от шелухи и мелко нарежьте. Рис насыпьте в глубокую миску или дуршлаг (сито) и несколько раз промойте холодной водой, пока вода не станет прозрачной. Зелень для подачи ополосните, промокните салфетками и мелко нашинкуйте.
Fry the fish. Place butter in a multicooker bowl and melt. Add the onion and fry until golden brown in the "Fry" mode. Fry with the lid open. Then add the salmon pieces and fry along with the onion for 3-4 minutes.
Обжарьте рыбу. В чашу мультиварки выложите сливочное масло и растопите. Положите лук и обжарьте до золотистой корочки в режиме "Жарка". Жарьте с открытой крышкой. Затем добавьте кусочки лосося и обжаривайте вместе с луком 3-4 минуты.
Boil the rice. Pour rice into the slow cooker and mix it with salmon and onions. Add salt and pepper, pour in water. Close the multicooker lid and set the “Rice” or “Cooking” mode for 10 minutes. Focus on your multicooker; cooking time may vary depending on the model of the device.
Отварите рис. В мультиварку всыпьте рис и перемешайте его с лососем и луком. Добавьте соль и поперчите, влейте воду. Закройте крышку мультиварки и установите режим "Рис" или "Варка" на 10 минут. Ориентируйтесь на свою мультиварку, время варки может меняться в зависимости от модели устройства.
Let the porridge brew for about 5 minutes and serve, garnished with fresh chopped herbs.
Дайте каше настояться приблизительно 5 минут и подайте к столу, украсив свежей рубленой зеленью.