Wash the beef, gently pat the meat dry with a paper towel and cut into arbitrary pieces. Peel the onion, wash it and divide it into 4 parts.
Говядину помойте, аккуратно промокните мясо бумажной салфеткой и нарежьте на произвольные куски. Лук очистите, вымойте и разделите на 4 части.
Make minced meat. Place the meat in a meat grinder or food processor and grind. Using a blender, chop the onion and then mix it with the minced meat. Add spices and salt to the minced meat, pour in tomato paste or ketchup. Add 60 ml of mineral water - thanks to it the meatballs will turn out fluffy and juicy. Mix thoroughly with your hands and beat the minced meat. Leave in the refrigerator for about 10 minutes.
Сделайте фарш. Положите мясо в мясорубку или кухонный комбайн и измельчите. С помощью блендера порубите лук, а затем смешайте его с фаршем. Добавьте в фарш специи и соль, влейте томатную пасту или кетчуп. Введите 60 мл минеральной воды — благодаря ей биточки получатся пышными и сочными. Тщательно перемешайте руками и отбейте фарш. Оставьте в холодильнике примерно на 10 минут.
Prepare the cutlets for frying. Form the minced meat into 6 balls. It is better to roll out the minced meat with wet hands. Flatten the resulting cutlets so that they are no more than 1.5 cm thick.
Приготовьте котлеты к обжарке. Сформируйте из фарша 6 шариков. Раскатывать фарш лучше мокрыми руками. Полученные котлеты расплющите, чтобы они получились толщиной не больше 1,5 см.
Fry the meatballs. Preheat electric grill to 230 degrees. Pre-lubricate the electric grill plates with vegetable oil. Cook the cutlets on the electric grill for 5-6 minutes.
Обжарьте биточки. Разогрейте электрогриль до 230 градусов. Предварительно смажьте пластины электрогриля растительным маслом. Готовьте котлеты на электрогриле в течение 5-6 минут.
Serve the meatballs immediately after cooking, sprinkled with chopped herbs on top.
Подавайте биточки сразу после приготовления, посыпав сверху рубленой зеленью.