Wash the vegetables and herbs, peel the garlic, cut off the stem of the eggplant. Finely chop the herbs and garlic. In the barbecue, the coals should produce heat strong enough to quickly cook the vegetables, but there should be no flames.
Вымойте овощи и зелень, очистите чеснок, срежьте плодоножку у баклажанов. Мелко нарежьте зелень и чеснок. В мангале угли должны давать жар, достаточно сильный для того, чтобы овощи быстро пропеклись, но языков пламени быть не должно.
Fry the vegetables. First you need to string the eggplants, bell peppers and tomatoes onto skewers or place them on a wire rack. Grill the vegetables over the coals until fully cooked, turning about once every 5 minutes. The tomatoes will be ready in 10-15 minutes - their readiness can be determined by the cracked skin. Cooking time for eggplants and peppers is 20-25 minutes. The eggplant should shrink a little, and the peppers should be scorched on the sides.
Пожарьте овощи. Сначала необходимо нанизать баклажаны, болгарский перец и помидоры на шампуры или уложить на решетку. Жарьте овощи на углях до полного приготовления, переворачивая примерно раз в 5 минут. Помидоры будут готовы через 10-15 минут — их готовность можно определить по потрескавшейся кожице. Время приготовления баклажанов и перцев – 20-25 минут. Баклажан должен немного скукожиться, а перцы — подпалиться с боков.
Finish cooking. Peel the vegetables and cut into small cubes. Don't forget to core the bell peppers. Mix vegetables, herbs and garlic in a bowl. Then add oil, add spices and mix thoroughly again until the contents soften slightly.
Завершите приготовление. Очистите овощи от шкурок и нарежьте небольшими кубиками. Не забудьте вынуть сердцевину из болгарских перцев. Смешайте в миске овощи, зелень и чеснок. Затем заправьте маслом, добавьте специи и тщательно перемешайте вновь, чтобы содержимое слегка размягчилось.
The dish can be served either hot or chilled. For beauty, serve it in small deep plates, after garnishing with cilantro and parsley leaves.
Блюдо можно подавать как горячим, так и охлажденным. Для красоты подайте его в небольших глубоких тарелках, предварительно украсив листьями кинзы и петрушки.