Wash the parsley, separate the thin branches with leaves from the rough stems. Peel the garlic. Prepare a 0.5 liter jar, sterilize it by steaming or in the oven for 10 minutes. Boil the jar lid in water for 5-7 minutes. Prepare a large wooden board and a parsley knife.
Помойте петрушку, отделите тонкие веточки с листьями от грубых стеблей. Очистите чеснок от шелухи. Подготовьте банку объемом 0,5 л, простерилизуйте ее на пару или в духовке в течение 10 минут. Крышку для банки прокипятите в воде 5-7 минут. Приготовьте большую деревянную доску и нож для нарезки петрушки.
Chop the parsley and garlic. Place the washed parsley on a wooden board and finely chop. Pass the garlic through a press or chop it with a knife.
Измельчите петрушку и чеснок. Промытую петрушку выложите на деревянную доску и мелко порубите. Чеснок пропустите через пресс или измельчите ножом.
Salt the parsley with garlic. Place the garlic and parsley in a deep bowl, mix them with salt and place in a jar. Close the jar tightly with a lid and put it in the refrigerator.
Засолите петрушку с чесноком. Выложите чеснок и петрушку в глубокую миску, смешайте их с солью и уложите в банку. Плотно закройте банку крышкой и уберите в холодильник.
Make hot sandwiches by topping slices of bread with cheese and adding a mixture of parsley and garlic. Microwave the sandwiches for 2 minutes and serve.
Приготовьте горячие бутерброды, положив на кусочки хлеба сыр и добавив смесь из петрушки и чеснока. Поставьте бутерброды в микроволновку на 2 минуты и подавайте.