Rinse the parsley bunches under running water and then dry them thoroughly to prevent them from sticking together when frozen. Prepare three small food freezer bags.
Промойте пучки петрушки в проточной воде, а затем тщательно высушите их, чтобы они не слиплись при заморозке. Приготовьте три небольших пакета для замораживания пищевых продуктов.
Chop the parsley. Remove stems and finely chop parsley leaves.
Измельчите петрушку. Удалите стебельки и мелко нарежьте листья петрушки.
Freeze your greens. Divide the parsley into the bags, then roll each into a sausage shape to force out excess air. Place the bags in the freezer for storage.
Заморозьте зелень. Разложите петрушку по пакетам, затем сверните каждый колбаской, чтобы выгнать лишний воздух. Положите пакеты в морозилку на хранение.
Frozen parsley can be added to soups, salads or sauces, as well as other dishes, which will become more flavorful and healthy.
Замороженную петрушку можно добавлять в супы, салаты или соусы, а также другие блюда, которые станут более ароматными и полезными.