Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе.
Make the chocolate base. Pour water into a saucepan, add cocoa powder and vanilla extract. Cook the chocolate base over medium heat for 3 minutes from the moment it boils, stirring continuously. The mixture should be homogeneous. Add chocolate slices to it and wait until the chocolate is completely dissolved. Don't forget to stir the mixture. Turn off the heat and cool to room temperature.
Сделайте шоколадную основу. В сотейник налейте воду, добавьте какао-порошок и ванильный экстракт. Готовьте шоколадную основу на огне средней мощности 3 минуты с момента закипания, непрерывно помешивая. Смесь должна получиться однородной. Добавьте в нее дольки шоколада и дождитесь, пока шоколад полностью растворится. Не забывайте помешивать массу. Выключите огонь и остудите до комнатной температуры.
Prepare your drink. Pour vodka into the cooled chocolate mass, add condensed milk, stir thoroughly. Pour into bottles and seal. Place in the refrigerator for a week. Shake the liqueur several times a day.
Приготовьте напиток. В остывшую шоколадную массу налейте водку, добавьте сгущенку, тщательно размешайте. Перелейте в бутылки, закупорьте. На неделю поставьте в холодильник. Несколько раз в день встряхивайте ликер.
Chocolate liqueur with condensed milk, serve marshmallow sprinkles with a cup of aromatic coffee.
Шоколадный ликер со сгущенкой подайте посыпов маршмэллоу с чашечкой ароматного кофе.