Wash the eggplant and tomatoes, remove the stems. Wash the zucchini, peel and remove the seeds. Wash the sweet pepper, remove the stem and seeds. Peel the garlic and squeeze it in a press. Wash and dry the basil. Prepare a deep salad bowl.
Баклажан и помидоры помойте, удалите плодоножки. Кабачок помойте, очистите от кожуры, удалите семена. Сладкий перец помойте, удалите плодоножку и семена. Чеснок почистите и выдавите в прессе. Базилик помойте и обсушите. Подготовьте глубокую салатницу.
Prepare the ingredients for the salad. Cut the eggplants, zucchini and peppers into cubes. Cut each champignon into 4 parts. Tear the basil into leaves. Cut the tomatoes into slices.
Подготовьте продукты для салата. Баклажаны, кабачки и перец порежьте брусочками. Каждый шампиньон разрежьте на 4 части. Базилик порвите на листики. Помидоры порежьте дольками.
Fry the vegetables. Separately, fry the eggplants, zucchini, champignons and bell peppers over high heat in a small amount of oil for 5 minutes. Place the fried vegetables in a salad bowl.
Обжарьте овощи. По отдельности по очереди обжарьте на сильном огне на небольшом количестве масла по 5 минут баклажаны, кабачки, шампиньоны и сладкий перец. Обжаренные овощи складывайте в салатницу.
Make a salad. Add tomatoes, garlic, basil, balsamic vinegar and soy sauce to the roasted vegetables. Mix well.
Сделайте салат. Добавьте к обжаренным овощам помидоры, чеснок, базилик, бальзамический уксус и соевый соус. Хорошо перемешайте.
Serve the roasted vegetable salad sprinkled with sesame seeds.
Подавайте салат из жареных овощей, посыпав его кунжутом.