Rinse the veal under cold water and pat dry with paper towels. Then cut into strips across the grain. This cutting method will preserve the juiciness and softness of the meat during frying. Wash and peel the onion. Cut into half rings.
Телятину промойте под холодной водой, обсушите бумажными полотенцами. Затем нарежьте соломкой поперек волокон. Такой способ нарезки сохранит сочность и мягкость мяса во время жарки. Лук промойте и очистите от шелухи. Нарежьте полукольцами.
Prepare the onions. Heat a frying pan over high heat and melt the butter in it. Add the onion and fry until golden brown, 3-4 minutes.
Подготовьте лук. Раскалите на сильном огне сковороду и растопите в ней сливочное масло. Выложите лук и обжарьте до золотистого цвета 3-4 минуты.
Fry the veal. Add the veal pieces to the pan with the onions. Stirring occasionally, fry over high heat for 5-7 minutes until the meat is cooked through on all sides. Reduce heat and add yogurt to the meat, pepper, stir and cover with a lid. Cook over low heat for 10 minutes. 5 minutes before cooking, salt the dish.
Обжарьте телятину. Добавьте кусочки телятины в сковороду с луком. Периодически помешивая, обжарьте на большом огне 5-7 минут, пока мясо не прожарится со всех сторон. Убавьте огонь и выложите йогурт к мясу, поперчите, перемешайте и накройте крышкой. Готовьте на маленьком огне 10 минут. За 5 минут до готовности посолите блюдо.
Serve beef stroganoff hot, place in a deep dish and garnish with fresh herbs on top.
Бефстроганов подавайте горячим, выложив в глубокое блюдо и украсив сверху свежей зеленью.