Wash the meat under cold water and pat dry with napkins. Cut into medium pieces across the grain. Peel the onion and chop finely. Rinse the carrots with water, peel and grate on a coarse grater.
Помойте мясо под холодной водой и промокните салфетками. Порежьте на средние куски поперек волокон. Лук очистите и мелко нарежьте. Морковь ополосните водой, почистите и натрите на крупной терке.
Fry the vegetables. Place the frying pan over high heat, heat it up and add vegetable oil. Add grated carrots and chopped onions. Fry for 4-5 minutes until golden brown.
Обжарьте овощи. Сковороду поставьте на сильный огонь, разогрейте и добавьте растительное масло. Выложите тертую морковь и нарезанный лук. Обжарьте 4-5 минут до золотистого цвета.
Start cooking the meat. In a heated frying pan, fry the pieces of veal until the color changes. This will take approximately 5-7 minutes. Next, add water and seasonings (bay leaf and peppercorns). And simmer over low heat for 60-90 minutes. Add water if necessary.
Приступите к приготовлению мяса. На разогретой сковороде обжарьте кусочки телятины до изменения цвета. На это потребуется приблизительно 5-7 минут. Далее добавьте воду и приправы (лавровый лист и перец горошком). И тушите на маленьком огне 60-90 минут. При необходимости добавляйте воду.
Cook the meat along with the vegetables. Add previously fried onions and carrots to the stewed veal, add salt to taste. Then add sour cream and add paprika and garlic. Simmer covered over low heat for 15 minutes.
Приготовьте мясо вместе с овощами. К тушеной телятине добавьте обжаренные ранее лук и морковь, посолите по вкусу. Затем выложите сметану и всыпьте паприку и чеснок. Тушите под крышкой на маленьком огне 15 минут.
Place the goulash on plates, sprinkle with chopped herbs and serve with sour cream. A side dish of cereal, such as buckwheat, goes well with goulash.
Гуляш выложите на тарелки, посыпьте рубленой зеленью и подавайте со сметаной. К гуляшу подойдет гарнир из крупы, например, гречки.