Rinse tuna steaks under cold water. Pat them dry with a paper towel. Make sure that the fish is an even pink color, without spots. Peel the garlic and cut into 2-3 parts. Wash and dry the basil and asparagus. Chop the basil and lightly fry the asparagus in a frying pan with a little vegetable oil. Prepare your immersion blender and grill pan.
Стейки тунца промойте под холодной водой. Промокните их бумажным полотенцем. Проследите, чтобы рыба была ровного розового цвета, без пятен. Чеснок очистите от шелухи и разрежьте на 2-3 части. Базилик и спаржу помойте и обсушите. Базилик порежьте, спаржу слегка обжарьте на сковороде с небольшим количеством растительного масла. Подготовьте погружной блендер и сковороду гриль.
Marinate the steaks. Coat tuna steaks with mustard. Leave the fish to marinate for 30-40 minutes.
Замаринуйте стейки. Промажьте стейки тунца горчицей. Оставьте рыбу мариноваться на 30-40 минут.
Prepare the sauce. Pour yogurt into a container, add cheese to it. Add basil and garlic. Mix everything, add salt and pepper. Grind all ingredients using an immersion blender.
Приготовьте соус. В емкость вылейте йогурт, добавьте к нему сыр. Положите базилик и чеснок. Все смешайте, добавьте соль и перец. Измельчите все ингредиенты с помощью погружного блендера.
Grill the tuna pieces. Heat the grill pan and place the fish steaks on it. Fry each of them on both sides for 2-4 minutes.
Пожарьте кусочки тунца на гриле. Сковороду гриль разогрейте и выложите на нее рыбные стейки. Обжаривайте каждый из них с обеих сторон по 2-4 минуты.
Serve tuna steaks with white sauce and lightly sautéed asparagus.
Подавайте стейки тунца с белым соусом и слегка обжаренной спаржей.