Measure out the required amount of ingredients. Drain the oil from the anchovies and cut them into small pieces. Prepare an immersion blender and a container with a lid for mixing and storing the sauce.
Отмерьте необходимое количество ингредиентов. Слейте масло от анчоусов, нарежьте их маленькими кусочками. Приготовьте погружной блендер и емкость с крышкой для смешивания и хранения соуса.
Mix the ingredients for the sauce. In a convenient container, mix yogurt, lemon juice, regular and Dijon mustard, oregano and dried basil, ground black pepper and paprika. Beat everything with an immersion blender.
Смешайте ингредиенты для соуса. В удобной емкости смешайте йогурт, лимонный сок, горчицу обычную и дижонскую, орегано и базилик сушеный, перец черный молотый и паприку. Взбейте все погружным блендером.
Prepare the sauce. Add olive oil into the mixture in a thin stream, whisking constantly. Then add the anchovy pieces and mix everything thoroughly by hand. Chill the finished sauce in the refrigerator for 30 minutes.
Приготовьте соус. В смесь тонкой струйкой введите оливковое масло, постоянно взбивая. Затем добавьте кусочки анчоусов и все тщательно перемешайте вручную. Охладите готовый соус в холодильнике в течение 30 минут.
Serve the sauce with Caesar salad or any meat dish. Place the sauce in a gravy boat and place it next to the dish.
Подавайте соус к салату «Цезарь» или к любым мясным блюдам. Выложите соус в соусницу и поставьте рядом с блюдом.